Minden új kert alapja és sikere, a jó tervvel kezdődik.

Ahogy házunk, vagy tárgyaink, úgy kertünk sem készülhet el alapos és átgondolt tervek nélkül. A harmonikus , jól használható kert, gondos tervezés és kivitelezés eredményeképpen születik meg. A legjobb eredményt akkor kapjuk, ha a kertet egységes egészként tervezzük meg, még akkor is, ha nem lehetséges mindent egyszerre megvalósítani. Így ha csak később épül meg egy kerti tó, vagy pergola, biztosak lehetünk benne, hogy a végső összhatás ugyanolyan jó lesz ,ahogy azt eleve terveztük.A tervezési szakaszban több variációt készítünk. Átgondoljuk előnyeit és hátrányait, így gyorsan és könnyedén juthatunk a legelőnyösebb megoldáshoz , amit a végleges terv mellé, amennyiben ezt Ön megrendeli, 3D-s változatban is elkészítünk. Minden esetben törekszünk olyan kertet tervezni, amit a későbbiekben könnyű fenntartani.

Ha nincs a szemünk előtt egy átfogó terv, akkor könnyen előfordulhat, hogy kertünk egymáshoz nem kapcsolódó elemekből áll majd, és toldozott-foltozott hatást kelt. Tipikus hiba , mikor a tulajdonos a tavaszi lázban „minden szépet” megvesz amit lát a kertészetekben , majd kertjében találomra elültet. Ebből legtöbbször az következik, hogy az összkép zavaros lesz, a nem egymáshoz illő , nem megfelelő helyre ültetett növények gyengén fejlődnek, vagy elpusztulnak.

A fény , víz , tápanyagigény figyelembevételével, tapasztalattal, és jó adag szépérzékkel fűszerezett tervezés garancia a sikerhez!

temp img    temp img    temp img